ЗЗНРСУСРСР/1927/1/1

Матеріал з Вікіджерел
Перейти до навігації Перейти до пошуку


ЗБІРНИК ЗАКОНІВ та НАКАЗІВ
Робітниче-Селянського Уряду
Союзу Радянських Соціялістичних Республік,
що видається при Керуванню Справами Ради Народніх Комісарів Союзу РСР і Ради Праці та Оборони.

12 січня 1927 р.

Відділ перший.

№ 1


ЗМІСТ:
Постанови Центрального Виконавчого Комітету і Ради Народніх Комісарів.

1. Про порядок розподілу прибутків од державної монополії на виробництво гральних карт.

2. Про зміну арт. 54 положення про державне забезпечення кадрового старшинського складу Робітничо-Селянської Червоної Армії.

3. Про зміну арт. 11 постанови Центрального Виконавчого Комітету й Ради Народніх Комісарів Союзу РСР з 13 серпня 1926 р. про заходи в боротьбі з дитячою безпритульністю.

4. Про встановлення десятирічного речінця для подання до оплати облігацій, що вийшли в тираж і подання заявок на отримання виграшів по державній виграшній позиці 1922 р., 2-й державній виграшній позиці 1924 р., 2-гій державній селянській виграшній позиці й державній внутрішній виграшній позиці 1926 р.

5. Про поширення на Далеко-Східний край і Бурят-Монгольську АСРР ставок особливої патентової оплати за право торгівлі хлібним вином (горілкою), горілковими виробами, кон'яком, виноградовими, овочево-ягодними и родзинковими винами й пивом, установлених постановою Центрального Виконавчого Комітету і Ради Народніх Комісарів Союзу РСР з 23 жовтня 1925 р.

6. Про доповнення постанови Центрального Виконавчого Комітету і Ради Народніх Комісарів Союзу РСР з 7 березня 1924 року про приміщення резервних і запасних капіталів державних установ і підприємств у державні й гарантовані урядом відсоткові папери.

Постанова Президії Центрального Виконавчого Комітету.

7. Про зміну постанови Президії Центрального Виконавчого Комітету Союзу РСР з 20 липня 1926 р. про переназвання м. Катеринослава на „Дніпропетровськ“, ст. Катеринослав на станцію „Дніпропетровськ“ і Катерининської залізниці на „Дніпропетровську“ залізницю.

Постанови Ради Народніх Комісарів.

8. Про обов'язкове запровадження рахівництва торговими й промисловими підприємствами.

9. Правила про переведення прилюдних торгів у продажі майна, що знаходиться в віданні установ Союзу РСР і підприємств загальносоюзного значіння.

10. Про зміну положення про Підготовчу Комісію при Раді Народніх Комісарів Союзу РСР.

11. Про порядок відкриття кредитів на січень 1927 року.

Постанови Ради Праці та Оборони.

12. Про зміну й доповнення Положення про Центральний Комітет по Перевозці.

13. Про кредитування житлового будівництва.