ЗУРРСУУ/1926/1/59/Про доповнення списку селищним радам на території Української Соціялістичної Радянської Республіки

Матеріал з Вікіджерел
< ЗУРРСУУ‎ | 1926‎ | 1‎ | 59

388. Про доповнення списку селищним радам на території Української Соціялістичної Радянської Республіки.

На доповнення своєї постанови з 24 лютого 1926 року „Про встановлення точного реєстру селищних рад на терені Української Соціялістичної Радянської Республіки“ (Зб. Уз. УСРР 1926 р., ч. 15, арт. 116), Всеукраїнський Центральний Виконавчий Комітет і Рада Народніх Комісарів УСРР постановили:

Установити на території Артемівської округи селищні ради в нижченаведених залюднених пунктах: Сіверний, Артемівський, „Юний Комунар“, „Червоний Профінтерн“, „Карл Маркс“, Ново-Економічний, Копальня № 8, Вугільний, Калинівський і Копальня „Золоте“.

Харків, 29 вересня 1926 р.

Голова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету

Заст. Голови Ради Народніх Комісарів УСРР

Т. в. об. Секретаря Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, Член Президії ВУЦВК'у

Гаврилін.

Оголошено у „Вістях ВУЦВК“ 12 жовтня 1926 р., № 234.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).