Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 1-22.pdf/185

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


на прикінці наступного за звітним місяцем, здає Народньому Комісаріятові Фінансів звітність за минулий місяць і готівку, що залишилася по покритті своїх кошторисових видатків і після залишення в себе сум, передбачених арт. арт. 6 і 7 цеї постанови.

11. Каси Народнього Комісаріяту Фінансів провадять по прибутковій частині бюджету суми гуртових прибутків, надійшлих з лісового господарства, роблять установлені відрахунки з них до місцевих коштів і списують по видатковій частині загальну суму поданих і оплачених касами спеціяльних збірщиків лісових прибутків асигновок. Перевищення прибутків над видатками, за вивертанням відрахунків до місцевого бюджету, становить чистий прибуток Республіки з лісового господарства.

12. На підставі цеї постанови Народньому Комісаріятові Фінансів і Народньому Комісаріятові Земельних Справ протягом тижня розробити інструцію про порядок надходження прибутків і переведення видатків, а також і про звітність кас спеціяльних збірщиків лісових прибутків.

13. Установленому цею постановою порядкові фінансування лісового господарства надати чинности з початку 1924/1925 бюджетового року.

Харків, дня 13 березня 1925 р.

Голова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету

Голова Ради Народніх Комісарів

Секретар ВУЦВК




88. Про адміністраційно-теріторіяльні комісії.

Змінюючи постанову ВУЦВК з 29-го листопаду 1922 року «Про адміністраційно-територіяльні комісії» (Зб. Уз. 1922 р., ч. 50, арт. 741), Всеукраїн-