Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 1-22.pdf/196

Матеріал з Вікіджерел
Цю сторінку схвалено


25. Перечислити Максимівську сільраду Машевського району Красноградської округи до складу Карлівського району тої самої округи.

26. Включити Оленівську й Н.-Камишеватську сільради розформованого Н.-Камишеватського району Харківської округи на Харківщині до складу Красноградського району тої самої округи.

27. Включити Граківську, Н.-Граківську й Очеретівську сільради розформованого Н.-Камишеватського району, Харківської округи на Харківщині до складу Карлівського району Красноградської округи.

28. Перечислити с. В.-Землянку, Сахновщанського району Красноградської округи до складу Кегичівського району тої самої округи.

29. Перечислити с. Довгополівку В.-Бубнівського району Роменської округи до складу Роменського району тої самої округи.

30. Перечислити хут. Лозоватку Кобеляцького району Полтавської округи до складу Китай-Городського району тої самої округи.

31. Перенести районовий центр Пісчанського району Полтавської округи з с. Пісчане в с. Балясне — перейменувавши Пісчанський район на Баляснівський.

32. Перенести районовий центр Китай-Городського району Полтавської округи з м. Китай-Город у м. Царичанку, перейменувавши Китай-Городський район на Царичанський.

33. Перенести районовий центр Роменського району Роменської округи з м. Ромни у с. Засулля, перейменувавши Роменський район на Засульський.

34. Перенести районовий центр Коровинського району Роменської округи з с. Коровниці у м. Недригайлів, перейменувавши Коровинський район на Недригайлівський.

35. Перенести районовий центр Устивіцького району Лубенської округи з с. Устивиці в с В.-Багачку, перейменувавши Устивицький район на В.-Багацький.

36. Перенести районовий центр Радивонівського району Лубенської