Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 1-22.pdf/211

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

складу Макарівського району Київської округи.

3. Перечислити с. Мигалки з Високими й Нижніми Руднями Малинського району зліквідованої Малинської округи до складу Бороднянського району Київської округи.

4. Перечислити с. Вахівку Іванківського району зліквідованої Малинської округи до складу Димерського району, Київської округи.

5. Перечислити с. Коблицю, Іванківського району, зліквідованої Малинської округи до складу Бороднянського району, Київської округи.

6. Перечислити Придубівську сільраду, Брусилівського району, Білоцерківської округи до складу Коростишівського району, перечисленого у склад Житомирської округи на Волині.

7. Перечислити с. 1-й і 2-й Волнянський хутір і колонії Радівку, Тавбівку й Юзефівку Брусилівського району, Білоцерківської округи до складу Коростишівського району, перечисленого до складу Житомирської округи на Волині.

8. Перечислити Ново-Соколівську, Оранівську й Романівську сільради Чорнобильського району зліквідованої Малинської округи до складу Іванківського району, перечисленого до складу Київської округи, на Київщині.

9. Перечислити с. Макарівку й Недашківську слободу Розважівського району зліквідованої Малинської округи до складу Іванківського району, перечисленого до складу Київської округи на Київщині.

10. Перечислити с. Перемижжя, с. Журавлінку й с. Костанівську з хутором Салдацьким Коростишівського району зліквідованої Малинської округи до складу Радомисельського району, перечисленого до складу Житомирської округи на Волині.

11. Перечислити Забілотянську, Котівську й Пилиновицьку Сільради Потіївського району зліквідованої Малинської округи до складу Радомисельського району, перечисленого до складу Житомирської округи на Волині.