Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 23-47.pdf/113

Матеріал з Вікіджерел
Цю сторінку схвалено

працюють на підставі спеціяльного про них положення, виданого Всеукраїнським Центральним Виконавчим Комітетом та Радою Народніх Комісарів УСРР.

8. Реорганізувати до 1-го липня 1925 року апарат центральних відомств і установ УСРР стосовно до трьохступневої системи управління та на підставі структури, плану та штатів, затверджених Радою Народніх Комісарів УСРР.

9. Загальне керовництво та видання потрібних постанов і інструкцій по переведенню в життя зазначеної постанови покласти на Центральну Комісію по переведенню трьохступневої системи управління на Україні при Всеукраїнському Центральному Виконавчому Комітетові та Раді Народніх Комісарів УСРР.

10. Доручити Раді Народніх Комісарів УСРР, у зв'язку з вищезазначеними термінами ліквідації губерніяльного апарату й переходу округів на поширений апарат, встановити структуру й штати всіх відомств та центральних установ, а також переглянути бюджетні асигнування по окремим відомствам на 1924-25 бюджетовий рік, представивши структуру й проект зміни бюджетових асигнувань на затвердження ВУЦВК'у.

11. Доручити Раді Народніх Комісарів і Українській Економічній Нараді, по належности, не пізніше 15-го червня ц. р. розподілити установи, а також промислові, торговельні й сільсько-господарські підприємства, земельні та инші маєтки, що знаходяться в віданні губерніяльних виконавчих комітетів і инших губерніяльних організацій, поміж округами й центром, видавши для цього відповідні постанови.

Харків, дня 3 червня 1925 р.

Голова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету

Т. в. об. Секретаря Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету — Член Президії ВУЦВК

Оголошено в «Вістях ВУЦВК» 5 червня 1925 р., ч. 126.