Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 23-47.pdf/227

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


2. Коднянський район Житомирської округи на Волині розформувати, віднісши Ляховецьку (без села Роскопана Могила), М. Мошківську, Червонинську й В.-Мошківську сільради до перечислюваного до складу Бердичівської округи на Київщині Андрушівського району й Солотвинську, Реєвську, Гальчинецьку, Никонівську, Журбинецьку, Скаковську й Половецьку сільради до складу Махновського району Бердичівської округи на Київщині.

3. Перечислити Слободищінську й Швайківську сільради Троянівського району Житомирської округи на Волині до складу Махновського району, Бердичівської округи на Київщині.

4. Перечислити П'ятківську, Пилипівську й Соснівську сільради Троянівського району Житомирської округи на Волині до складу Чуднівського району, включуваного до Бердичівської округи на Київщині.

5. Перечислити Шуляйківську й Романківську сільради Миропольського району Житомирської округи на Волині до складу Чуднівського району, включуваного до Бердичівської округи на Київщині.

6. Перечислити Привитівську й Печанівську сільради Миропольського району Житомирської округи на Волині до складу Любарського району, включуваного до Бердичівської округи на Київщині.

7. Перечислити М.-Татаринівську, Райківську й Голодьківську сільради, включуваного до Бердичівської округи на Київщині Янушпольського району до складу Махновського району Бердичівської округи на Київщині.

8. Перечислити В.-Коровинецьку, Рачківську й Бейзимівську сільради включуваного до Бердичівської округи на Київщині Янушпольського району до складу Чуднівського району, включуваного до Бердичівської округи на Київщині.

9. Ходорківський район Бердичівської округи на Київщині розформувати, приєднавши території: