Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 23-47.pdf/232

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

тинці, Сальниці й Ігнатівки до складу перечислюваного до Бердичівської округи на Київщині Уланівського району Винницької округи на Поділлі.

25. Перечислити селища Семаки й Сербинівку приєднуваного до Бердичівської округи на Київщині Уланівського району до складу Пиківського району Винницької округи на Поділлі.

26. Перечислити селище Білий Рукав, приєднуваного до Бердичівської округи на Київщині Уланівського району до складу Хмельницького району Винницької округи на Поділлі.

27. Малокутищанський район Винницької округи на Поділлі розформувати, приєднавши території:

а) селищ — Антополя й Попівки до складу Пиківського району Винницької округи на Поділлі;

б) селищ — Глинськ, Софієвки і Радівки до складу Калинівського району Винницької округи на Поділлі;

в) селищ — Крапивки, Клитенки, Погоріле, Ступник, В.-Острожка, М.-Острожка, слободи Пустовецької, Вишенки, Крижанівки, Кустівці й Рогинці до складу приєднуваного до Бердичівської округи на Київщині Уланівського району Винницької округи на Поділлі й

г) селищ — М.-Кутище, В.-Кутище, Лемешівки, Люлинці, Немиранці, Райки, Непадівки й Мончинці до складу Махновського району Бердичівської округи на Київщині.

28. Перечислити хутір В.-Степ Калинівського району Винницької округи на Поділлі до складу Казатинського району Бердичівської округи на Київщині.

29. Перечислити село Лопатин Прилуцького району Винницької округи на Поділлі до складу Казатинського району Бердичівської округи на Київщині.

30. Ободнянський район Винницької округи на Поділлі розформувати, приєднавши території: