Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 48-79.pdf/237

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


Пролетарі всіх країн, єднайтеся!

ВИДАННЯ ОФІЦІЙНЕ

ЗБІРНИК
УЗАКОНЕНЬ ТА РОЗПОРЯДЖЕНЬ
Робітничо-Селянського Уряду України
1925 р.
25 вересня 1925 р. Ч. 66 Відділ ПЕРШИЙ
ЗМІСТ
Постанови ВУЦВК'у і РНК
(19, 25—31 серпня)


371. Про перенесення округового центру Новгород-Сіверської округи з міста Новгород-Сіверська в місто Глухів, з перейменуванням Новгород-Сіверської округи в Глухівську та зміни адміністраційно-територіяльного поділу Новгород-Сіверської та Конотопської округ.

372. Про розмір відрахувань з фонду поліпшення побуту робітників державних підприємств на потреби будівництва робітничих житл у 1924-25 бюджетовому році.

373. Про притягнення муштрових працівників міліції й активних працівників кримінального розшуку до відповідальности згідно з арт. 107 Кримінального Кодексу УСРР за свавільне залишення служби раніш установленого законом реченця.

374. Про штати Київського акліматизаційного саду.

375. Про розподіл округових міст УСРР і АМСРР на пояси відносно встановлення утримання співробітникам установ, що на державному й місцевому бюджетах.

376. Про пільги лісовій кооперації.

377. Про обопільне погодження обслідної й ревізійної роботи, що її провадять Народній Комісаріят Робітничо-Селянської Інспекції, урядництва й установи.

378. Про шляховий фонд округових виконавчих комітетів УСРР і Автономної Молдавської Соціалістичної Радянської Республіки.

379. Про порядок утворення й видаткування республіканського фонду шляхового будівництва по місцевому бюджетові.

380. Про розподіл творів друку УСРР, надсиланих до Української Книжкової Палати обов'язковим порядком.