Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 48-79.pdf/322

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

дів соціяльного захисту звільнити, хоч-би вирік і був звернутий до виконання.

Примітка. Стягнені на підставі судового вироку штрафи, а також переведені вже на підставі судових вироків конфіскації — залишити в силі.

2. Чинність цієї постанови поширити на цивільні позови державної скарбниці, що не перебільшують 50 кар. і які виникли в звязку зі збитками, лісовими правопорушеннями спричиненими.

3. Переведення в життя цієї постанови відносно справ, що знаходяться в стадії дізнання і слідства, покласти на органи Прокуратури, а відносно справ, що знаходяться в стадії судового переведення і що-до вироків, звернутих до виконання, покласти на відповідні суди.

4. Видання інструкції що-до пристосування цієї постанови покласти на Народній Комісаріят Юстиції за згодою з Народнім Комісаріатом Земельних Справ.

Харків, 23 вересня 1925 р.

Голова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету

Заст. Голови Ради Народніх Комісарів УСРР

Секретар Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету




407. Про зміни в адміністраційно-територіяльному поділові Житомирської й Коростенської округ.

Зміняючи Постанову ВУЦВК з 7 березня 1923 року „Про адміністраційно-територіяльний поділ Волині“ (Зб. Уз. 1923 року, ч. 18-19, арт. 306) і доповняючи постанови ВУЦВК і РНК УСРР з 21 серпня 1924 року „Про зміни в адміністраційно-територіяльному поділові Волині“ (Зб Уз. 1924 р. ч. 29, арт. 220) і з 17 червня 1925 р. „Про адміністраційно-територіяльне переконструювання Бердичівської і суміжних з нею округ на Київщині,