Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1926 рік. Відділ 1. Ч. 1-26.pdf/370

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


198. Про штати Українського Науково-дослідчого Інституту Водяного Господарства в м. Київі.

199. Про святкування 10 роковин від дня смерти великого українського письменника-революціонера Івана Франка.

 




187. Про дисциплінарні заходи впливу за нез'явлення або спізнення на засідання членів Ради Народніх Комісарів УСРР, Української Економічної Наради і постійних Комісій при них.

Всеукраїнський Центральний Виконавчий Комітет і Рада Народніх Комісарів УСРР постановили:

1. Надати право Раді Народніх Комісарів УСРР, Українській Економічній Нараді і постійним комісіям при них: Адміністративно-Фінансовій Комісії, Комісії Розгляду Законодавчих Проектів, Державній Плановій Комісії, Концесійній Комісії, Головному Кооперативному Комітетові й Вищій Арбітражній Комісії вживати до своїх членів за нез'явлення на засідання або спізнення без вважливих причин дисциплінарних заходів впливу у формі зауважень або вимоги.

2. Члени Ради Народніх Комісарів УСРР, Української Економічної Наради і постійних комісій, якщо не можна їм бути присутніми на засіданні, мусять повідомити про це відповідно: Голову Ради Народніх Комісарів УСРР, Української Економічної Наради або комісій, зазначивши причини, чому не можуть бути присутні на засіданні, за 12 годин перед засіданням і, в кожному разі, не пізніш як за годину, призначену для початку засідання.