Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1926 рік. Відділ 1. Ч. 27-66.djvu/364

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


306. Про зміну арт. 2 постанови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету й Ради Народніх Комісарів УСРР „Про заходи, що забезпечують використання коштів низової мережі сільсько-господарської кредитової кооперації на кредитування селянського господарства за призначенням“.

307. Про зміну постанови „Положення про Народній Комісаріят Внутрішніх Справ“.

308. Про фонд допомоги розміщенню для навчання в кустарно-ремісничій і заводській промисловості переростків, що є в дитячих будинках, а також переростків безробітних, зареєстрованих на біржах праці.

309. Про забезпечення допризивників приміщеннями на час притягнення їх до допризивної підготовки.

310. Про утворення при Раді Народніх Комісарів УСРР Комісії для переведення режиму економії.



Постанови Ради Народніх Комісарів УСРР.
296. Про спеціяльні кошти лісокультурних робот Всеукраїнського Центрального Управління Лісами Народнього Комісаріяту Земельних Справ УСРР.

Щоб забезпечити відновлення державного лісового фонду УСРР, а так само поліпшити постачання лісового посадкового матеріялу на державні потреби і людности, Рада Народніх Комісарів УСРР постановила:

1. Утворити в розпорядженні Всеукраїнського Центрального Управління Лісами Народнього Комісаріяту Земельних Справ УСРР спеціяльні кошти Лісокультурних робот.

2. Зазначені в арт. 1 спеціяльні кошти утворюється з:

а) застав на провадження лісокультурних робот, у разі лісозаготовачі не виконають покладених на них відповідними договорами обов'язків що до провадження лісокультурних робот;

б) вкладок лісоспоживачів за дозвіл літніх лісозаготовчих операцій у лісництвах;

в) застав на очистку бутинів, у разі лісозаготовачі не виконають покладе-