Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1926 рік. Відділ 1. Ч. 27-66.djvu/625

Матеріал з Вікіджерел
Цю сторінку схвалено


б) Корсунівської (без села Іскрівки) і Терноватської I-ої сільрад до складу Зеленського району тої самої округи;

в) Гурівської сільради до складу Долинського району тої самої округи;

г) Лозоватської, Глеєватської і Терноватської II-ої сільрад до складу Криворізького району тої самої округи.

3. Михайлівський район Криворізької округи розформувати, приєднавши території:

а) Злотовустівської, Мар'ївської, Ново-Миколаївської і Базавлучокської сільрад і сел Наталівки, Приюта і Сорочине Сорочинської сільради до складу Софіївського району тої самої округи;

б) Володимирської, Петропавлівської, Олексіївської, Базавлуцької, Кам'янської, Михайлівської, Софіївської і Катеринівської сільрад і сел Лисаветпіль і Радушне, присілків Ново-Володимирівка, Вільний, Мала-Таранівка та Бурлацько-Вовчий і колективу «Марксфельд» Лисаветпільської сільради, а також присілків Іванівка, Штейнбах з хутором Федька і колфондом № 24 Сорочинської сільради до складу Апостолівського району тої самої округи.

в) Сел Ганнівки і Ново-Дмитріївки, присілків: Веселого, Ново-Мар'їнського, Львова та Дубового і колективів «Красний Ручей», «Новая Заря» і «Новый Путь» з прилеглими до них держфондами Лисаветпільської сільради до складу Криворізького району тої самої округи;

г) присілка «Новая Жизнь» і колгоспу «Калинівка» до складу Широківського району тої самої округи.

4. Шолохівський район Криворізької округи розформувати, приєднавши всю його територію до складу Никопільського району тої самої округи.

5. Перечислити Ново-григор'ївську і Марфовську сільради з територією бурякової плантації Казанківського району Криворізької округи до складу Долинського району тої самої округи.