Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1926 рік. Відділ 1. Ч. 27-66.djvu/628

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


5. Перечислити Сухоєланецьку, Ново-Шмидівську, Воронцовську, Суворівську (без х. Пикарського) сільради і селища Ясну-Поляну, Артемівку і Якимівку Антонівської сільради Привільнянського району Миколаївської округи до складу Ново-Одеського району тої самої округи.

6. Перенести районовий центр Привільнянського району Миколаївської округи з с. Привільне до с. Полтавки (Баштани) того самого району, перейменувавши Привільнянський район у Полтавський (Баштанський).

7. Перечислити Бармашівську, Ново-Олександрівську, Ново-Миколаївську і Костянтинівську сільради Снігірівського району Херсонської округи до складу Миколаївського району Миколаївської округи.

Харків, 29 вересня 1926 р.

Голова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету

Заст. Голови Ради Народніх Комісарів УСРР

Т. в. об. Секретаря Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, Член Президії ВУЦВК'у

Гаврилін.




400. Про утворення Семенівського району й про розформування Костобобрського і Мамекинського району та инші зміни адміністративно-територіяльного поділу Глухівської округи.

У звязку з приєднанням до території Української Соціялістичної Радянської Республіки Семенівської волости Новозибківського повіту Гомельщини РСФРР і на зміну постанови ВУЦВК з 7 березня 1923 р. „Про адміністративно-територіяльний поділ Чернигівщини“ (Зб. Уз. УСРР 1923 р., № 18-19, арт. 314) і постанов ВУЦВК і РНК УСРР з 10 грудня 1924 р.