Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1927 рік. Відділ 1. Ч. 1-35.djvu/526

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

1925 р., № 83, арт. 487) поробити такі зміни й доповнення:

1. До поділу „Б“ арт. 13 про права и обов'язки округового виконавчого комітету в царині адміністративній додати увагу такої редакції:

Увага. На президії округових виконавчих комітетів покладається:
а) остаточно розвязувати скарги на постанови округових адміністративних відділів про видачу закордонних пашпортів, згідно інструкції Народнього Комісаріяту Внутрішніх Справ (Зб. Уз. УССР 1926 р., Від. II, № 40—42, арт. 162);
б) настановлювати з наступним затвердженням Народньго Комісаріяту Внутрішніх Справ начальника міліції й кримінального розшуку округи“.

2. До поділу „Г“ арт. 13 про права й обов'язки округового виконавчого комітету в царині фінансово-податковій додати пункти 13—15 такої редакції:

„13) пересувати в місцевому бюджеті кредити в межах одного поділу без обмеження суми, а за виняткових випадків - із поділу до поділу розміром не більшим як 10% видатків у поділі, що з нього пересувається кредити, але з тим, що пересувати кредити в статтях „зарплатня“ і „відрядні“ не дозволяється.

Увага. Передбачене в цьому пункті право здійснює президія округового виконавчого комітету.

14) переводити обслідування і ревізії товариств взаємого кредиту без попереднього дозволу Народнього Комісаріяту фінансів УСРР;

15) установляти норми кошторисних мірників на установи і підприємства, що є на місцевому бюджеті, у межах, затверджених установленим порядком лімітів“.

3. До поділу „Д“ арт. 13 про права й обов'язки округового виконавчого комітету в царині місцевого господар-