ВВР/1956/1

Матеріал з Вікіджерел
< ВВР‎ | 1956
ВВР/1956
1

Пролетарі всіх країн, єднайтеся!

зліва
ВІДОМОСТІ
ВЕРХОВНОЇ РАДИ
УКРАЇНСЬКОЇ РАДЯНСЬКОЇ СОЦІАЛІСТИЧНОЇ РЕСПУБЛІКИ


5 лютого 1956 року

Рік видання 15-й

№ 1




ЗМІСТ

РОЗДІЛ ПЕРШИЙ

1. Указ Президії Верховної Ради Української РСР про скликання Верховної Ради Української РСР.

2. Указ Президії Верховної Ради Української РСР про день виборів до Херсонської обласної Ради депутатів трудящих по Ново-Воронцовському виборчому округу № 27.

3. Указ Президії Верховної Ради Української РСР про день виборів до Черкаської обласної Ради депутатів трудящих по Капітанівському виборчому округу № 39.

4. Указ Президії Верховної Ради Української РСР про день виборів до Станіславської обласної Ради депутатів трудящих по Коломийському виборчому округу № 50.

5. Указ Президії Верховної Ради Української РСР про день виборів до Запорізької обласної Ради депутатів трудящих замість вибулих депутатів.

6. Указ Президії Верховної Ради Української РСР про увільнення тов. Яреська С. М. від обов’язків члена Верховного Суду Української РСР.

7. Указ* Президії Верховної Ради Української РСР про допущення тов. Збаращенка О. Н. до виконання обов’язків члена Верховного Суду Української РСР.

8. Указ Президії Верховної Ради Української РСР про день виборів до . Кримської обласної Ради депутатів трудящих замість вибулих депутатів.

9. Указ Президії Верховної Ради Української РСР про день виборів до Кіровоградської обласної Ради депутатів трудящих замість вибулих депутатів.


ЗАКОНИ І ПОСТАНОВИ, ПРИЙНЯТІ ВЕРХОВНОЮ РАДОЮ УКРАЇНСЬКОЇ РСР
(Друга сесія четвертого скликання)

10. Закон про Державний бюджет Української Радянської Соціалістичної Республіки на 1956 рік.

11. Закон про затвердження Указів Президії Верховної Ради Української РСР про утворення Міністерств Української РСР* і внесення змін та доповнень в статті 45 і 48 Конституції (Основного Закону) Української РСР.

(нерозбірливий текст)