ЗЗНРСУСРСР/1935/1/45/Про переіменування Антоно-Кодинцівського району і деяких районних центрів УРСР

Матеріал з Вікіджерел


379. Про переіменування Антоно-Кодинцівського району і деяких районних центрів УРСР.

Центральний Виконавчий Комітет Союзу РСР постановляє:

Затвердити постанову ЦВК Української РСР і переіменувати:

1. Село Олександрівку, центр Ліозно-Олександрівського району Донецької області — на село Ліозно-Олександрівку.

2. Село Ландау, центр Карл-Лібкнехтівського району Одеської області — на село Карла Лібкнехта.

3. Антоно-Кодинцівський район Одеської області — на Комінтернівський район, а село Антоно-Кодинцево, центр згаданого району — на село Комінтернівське.

4. Село Царекостянтинівку, центр району імени Куйбишева (колишнього Царекостянтинівського) Дніпропетровської області — на село Куйбишево.

Голова ЦВК Союзу РСР М. Калінін.

Секретар ЦВК Союзу РСР І. Акулов.

Москва, Кремль, 7 серпня 1935 р.


Див. також[ред.]

Постанова Центрального Виконавчого Комітету УСРР № 142  від 31 серпня 1935 «Про найменування деяких районів і районних центрів УСРР»


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).