ЗЗРРСУУ/1933/36/Про доповнення постанови ВУЦВК та РНК УСРР з 15 червня 1931 р. «Про державну контролю та нагляд за будівництвом»

Матеріал з Вікіджерел
ЗЗРРСУУ/1933/36
Постанова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету і Ради Народніх Комісарів УСРР
Про доповнення постанови ВУЦВК та РНК УСРР з 15 червня 1931 р. «Про державну контролю та нагляд за будівництвом»
Збірник законів та розпоряджень робітничо-селянського уряду України, 1933, № 36, с. 2. 1933
455. Про доповнення постанови ВУЦВК та РНК УСРР з 15 червня 1931 р. «Про державну контролю та нагляд за будівництвом»

Щоб спростити порядок проходження проектних матеріалів для будівництва союзного значення на терені УСРР, Всеукраїнський центральний виконавчий комітет і Рада народніх комісарів УСРР постановили:

Додати до п. 1 арт. 5 постанови ВУЦВК і РНК УСРР з 15 червня 1931 р. «Про державну контролю та нагляд за будівництвом» (З. З. УСРР 1931 р. № 22 арт. 174) увагу другу такого змісту:

«УВАГА 2. При виданні дозволів на провадження будівельних робіт на будівництвах союзного значення па терені УСРР, органи державного контролю за будівництвом перевіряють відповідальність затверджених від урядництв-замовників проектів обов'язковим постановам центральних і місцевих органів влади лише в частині загального планування населених пунктів, впорядкування, санітарних та протипожежних заходів».


Харків, 4 серпня 1933 року.

Голова ВУЦВК

Голова РНК УСРР

Секретар ВУЦВК


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).