ЗЗРРСУУ/1933/8/Про перечислення Георгіївської, Роївської та Максимиліянівської сільрад … до складу Мар'їнського району тієї ж области

Матеріал з Вікіджерел
ЗЗРРСУУ/1933/8
Постанова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету
Про перечислення Георгіївської, Роївської та Максимиліянівської сільських рад Сталінської міськради Донецької области до складу Мар'їнського району тієї ж области
1933


82. Про перечислення Георгіївської, Роївської та Максимиліянівської сільських рад Сталінської міськради Донецької области до складу Мар'їнського району тієї ж области.

На додаток до постанови своєї з 11 лютого 1933 року «Про утворення Мар'їнського, Старо-Бішівського, Амвросіївського та Олександрівського районів Донецької области» (З. З. УСРР 1933 р. № 7, арт. 71), Всеукраїнський центральний виконавчий комітет постановив:

перечислити Георгіївську, Роївську та Максимиліянівську сільські ради до складу Мар'їнського району, вилучивши їх зі складу Сталінської міськради.


Харків, 16 лютого 1933 року.

Голова ВУЦВК

Секретар ВУЦВК


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).