ЗЗРРСУУ/1934/22/Про утворення центрально-нагірної міської районної ради в місті Дніпропетровську

Матеріал з Вікіджерел
< ЗЗРРСУУ‎ | 1934‎ | 22
ЗЗРРСУУ/1934/22
Постанова Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету
Про утворення центрально-нагірної міської районної ради в місті Дніпропетровську
1934

191. Про утворення центрально-нагірної міської районної ради в місті Дніпропетровську.

Щоб ще більше наблизити ради до виборців, ширше залучити маси трудящих до участі в соціалістичному будівництві, поліпшити керування комунальним господарством та обслуговування культурно-побутових потреб трудящих міста Дніпропетровська — Президія Всеукраїнського центрального виконавчого комітету постановила:

1. Затвердити постанову Дніпропетровського обласного виконавчого комітету про утворення в м. Дніпропетровську центрально-нагірної міської районної ради.

2. Доручити Дніпропетровській раді провести вибори депутатів до цієї районної ради порядком, визначеним у виборчому законодавстві УСРР, утворивши для цього районну виборчу комісію.

3. Запропонувати дніпропетровській міській раді штати для центрально-нагірної районної ради встановити за рахунок скорочення на відповідну кількість посад штатів самої міської ради.

Харків, 4 червня 1934 р.

Голова ВУЦВК Г. Петровський.

Секретар ВУЦВК Ю. Войцехівський.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).