ЗЗРРСУУ/1936/28/Про перечислення радгоспу ім. Тельмана Укрсадовинтресту Кишеньківського району Харківської області до складу …

Матеріал з Вікіджерел
< ЗЗРРСУУ‎ | 1936‎ | 28
ЗЗРРСУУ/1936/28
Постанова Президії Центрального Виконавчого Комітету УСРР
Про перечислення радгоспу ім. Тельмана Укрсадовинтресту Кишеньківського району Харківської області до складу Царичанського району Дніпропетровської області
1936

137. Про перечислення радгоспу ім. Тельмана Укрсадовинтресту Кишеньківського району Харківської області до складу Царичанського району Дніпропетровської обл.

Зважаючи на велику різницю у віддаленості радгоспу ім. Тельмана до м. м. Дніпропетровська і Харкова (87 та 350 км.), філій Держбанку (25 та 55 км.) та нафтобаз (27 та 90 км.), а також беручи на увагу потребу поліпшити справу організованого набору робочої сили для радгоспу на території Царичанського району, наблизити культурне і медико-санітарне обслуговування, телефонний зв'язок та сполучення грунтовими шляхами, Президія Центрального Виконавчого Комітету УСРР постановила:

Задовольнити клопотання робітників радгоспу ім. Тельмана, підтримане Царичанським РВК, Дніпропетровським облвиконкомом та Наркомземом УСРР, і перечислити радгосп ім. Тельмана Укрсадовинтресту Кишеньківського району Харківської області до складу Царичанського району Дніпропетровської області.

м. Київ, 26 травня 1936 року.

Голова Центрального Виконавчого Комітету УСРР

Секретар Центрального Виконавчого Комітету УСРР

М. Зіненко