ЗУРРСУУ/1926/1/19

Матеріал з Вікіджерел
< ЗУРРСУУ‎ | 1926‎ | 1

[345(47.7)(003)]

Пролетарі всіх країн, єднайтеся!

УКРАЇНСЬКА СОЦІЯЛІСТИЧНА РАДЯНСЬКА РЕСПУБЛІКА

ЗБІРНИК
УЗАКОНЕНЬ ТА РОЗПОРЯДЖЕНЬ
РОБІТНИЧО-СЕЛЯНСЬКОГО УРЯДУ УКРАЇНИ
за 1926 рік
ОФІЦІЙНЕ ВИДАННЯ НАРОДНЬОГО КОМІСАРІЯТУ ЮСТИЦІЇ
13 травня 1926 р. Ч. 19 Відділ ПЕРШИЙ
Зміст
Постанови ВУЦВК і РНК УСРР
(31 березня, 3 квітня 1926 р.).


154. Про право органів технічно-адміністративного догляду над цивільним будівництвом припиняти роботи, проваджувані без затвердженого проекту.

155. Про штати санітарних районів і спеціяльного санітарного догляду медично-санітарних відділів Народнього Комісаріяту Охорони Здоров'я на комунікаційних шляхах УСРР.

156. Про штати Відділу Охорони Здоров'я Народнього Комісаріяту Охорони Здоров'я на Чорноморському водяному транспортові, Нижньому Дніпрі та Бугові.

157. Про штати дезинфекційних загонів медично-санітарних відділів Народнього Комісаріяту Охорони Здоров'я на комунікаційних шляхах УСРР.

158. Про структуру й штати санітарно-карантинних установ Народнього Комісаріяту Охорони Здоров'я на Чорноморському надбережжі, Нижньому Дніпрі й Бугові.

159. Про штати медично-санітарних відділів Народнього Комісаріяту Охорони Здоров'я на залізницях і водяному транспорті Верхнього Дніпра.

160. Про увід Керівничого Центрально-Статистичного Управління УСРР до складу Ради Народніх Комісарів з правом ухвального голосу.

161. Про порядок адміністративного виселення з касарняних приміщень осіб, що не є на службі в лавах Робітничо-Селянської Червоної Армії або в установах Народнього Комісаріяту Військових і Морських Справ.