ЗУРРСУУ/1926/1/46/Про затвердження складу Української Економічної Наради

Матеріал з Вікіджерел
< ЗУРРСУУ‎ | 1926‎ | 1‎ | 46

300. Про затвердження складу Української Економічної Наради.

На скасування всіх своїх, раніш виданих постанов, про склад Української Економічної Наради, Рада Народніх Комісарів УСРР постановила затвердити нижченаведений склад Української Економічної Наради:

Голова Української Економічної Наради тов. Чубар В. Я.

Заступники Голови: тов. Сербиченко А. К. і тов. Гринько Г. Ф.

Члени Української Економічної Наради: тов. Володимирський М. Ф. — його Заступник — тов. Демченко М. Н., тов. Полоз М. Н. — його Заступник тов. Катель М. А., тов. Чернов М. А. — його Заступник тов. Коломойцев П. І., тов. Авсем В. X. — його Заступник тов. Золотарьов А. І., т. Дудник А. М. — його Заступник тов. Федотов К. Я., тов. Радченко А. Ф., тов. Вольф М. М., тов. Олександров Г. А., тов. Ашуп-Ільзен А. І. і тов. Якір І. Е.

Кандидати в члени Української Економічної Наради: т. Сухомлин К. Б. і тов. Вікторов Б. К.

Харків, 7 липня 1926 р.

Голова Ради Народніх Комісарів УСРР

За Керівничого Справами Ради Народніх Комісарів УСРР

Яворський.

Оголошено у „Вістях ВУЦВК“ 27 липня 1926 р., № 169.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).