ЗУРРСУУ/1925/1/66/Про перенесення округового центру Новгород-Сіверської округи з міста Новгород-Сіверська в місто Глухів …

Матеріал з Вікіджерел
ЗУРРСУУ/1925/1/66
Постанова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету і Ради Народніх Комісарів УСРР
Про перенесення округового центру Новгород-Сіверської округи з міста Новгород-Сіверська в місто Глухів, з перейменуванням Новгород-Сіверської округи в Глухівську та зміни адміністраційно-територіяльного поділу Новгород-Сіверської та Конотопської округ
1925

371. Про перенесення округового центру Новгород-Сіверської округи з міста Новгород-Сіверська в місто Глухів, з перейменуванням Новгород-Сіверської округи в Глухівську та зміни адміністраційно-територіяльного поділу Новгород-Сіверської та Конотопської округ.

На зміну арт. 2-го постанов ВУЦВКу з 3-го червня 1925 року „Про ліквідацію губерень та перехід на трьохступеневу систему управління“ (Зб. Уз. 1925 р., ч. 29—30, арт. 233), з 7-го березня 1923 року „Про адміністраційно-територіяльний поділ Чернигівської губерні“ (Зб. Уз. 1923 р., ч. 18—19, арт. 314) та з 10-го грудня 1924 року “Про зміну адміністраційно-територіяльного поділу Чернигівської губерні“ (Зб. Уз. 1924 р., ч. 51, арт. 313) та в доповнення постанови ВУЦВКу і РНК УСРР з 3-го червня 1925 року „Про скасування Сновської округи Чернигівської губерні й инші зміни адміністраційно-територіяльного поділу тієї-ж губерні“ (Зб. Уз. 1925 р., ч. 29—30, арт. 239), — Всеукраїнський Центральний Виконавчий Комітет і Рада Народніх Комісарів УСРР постановили:

1. Перенести округовий центр Новгород-Сіверської округи з міста Новгород-Сіверська в місто Глухів.

2. Перейменувати Новгород-Сіверську округу в Глухівську.

3. Перечислити Охрамієвський і Холменський райони перейменованої Новгород-Сіверської округи в склад Конотопської округи.

Харків, 19-го серпня 1925 р.

Т. в. об. Голови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету

Заст. Голови Ради Народніх Комісарів УСРР

Т. в. об. Секретаря Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету — Член Президії ВУЦВК'у

Гаврилін.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).