Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 23-47.pdf/117

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

ського району з центром у селі Андріївці, у склад Маріупольської округи на Донеччині;

в) В.-Токмацького, Молочанського, Цареводарівського, Чернигівського, Ногайського без села Богородицького й частини Андріївського районів у склад Мелітопольської округи на Катеринославщині.

2. Петропавлівський район розформованої Бердянської округи розформувати, віднісши:

а) Петропавлівську 1-шу, Басанську, Вербівську, Петропавлівську 2-гу й Н.-Олексіївську сільради у склад Полозького району, включеного у склад Запорізької округи на Катеринославщині;

б) Н.-Михайлівську, Н.-Казанковацьку, Очеретовацьку, Остриківську й Скелевацьку сільради у склад В.-Токмацького району, що включається в склад Мелітопольської округи.

3. Включити Ново-Павлівську й Дмитрівську сільради Андріївського району розформовуваної Бердянської округи у склад Ногайського району Мелітопольської округи на Катеринославщині.

4. Перечислити село Кінські Роздори, Цареконстянтинівського району, розформовуваної Бердянської округи у склад Полозького району, що включається в склад Запорізької округи на Катеринославщині.

5. Утворити на території розформовуваної Бердянської округи новий Романовський район з центром у с. Романівці з переважним болгарським населенням з частин Ногайського, Андріївського й Цареводарівського районів тої самої округи, в складі селищ: Романівки, Преслав, Діянівки, Зеленівки, Юр'ївки, Вячеславки, Маріїнівки, Баннівки, Нельгівки, Гюнівки, Радолівки, Трояни, Андровки, Полоузівки, Луначарське, Аннівки, Першомиколаївки, Петрівки, Мануйлівки, Штутгардта, Нейгофунталь і п. Кримського.

6. Перемістити центр Новоспасівського району розформовуваної Бердянської округи з с. Новоспасівки до