Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 23-47.pdf/339

Матеріал з Вікіджерел
Цю сторінку схвалено

Ч. 43

Арт. 288

Постанови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету і Ради Народніх Комісарів УСРР.
288. Про обов'язкову передплату Збірника Узаконень і Розпоряджень Робітничо-Селянського Уряду України, газети „Вісти“ Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету і офіційних органів друку Уряду АМСРР і округових виконавчих комітетів.

Для вчасного й точного обізнання державних установ, підприємств і організацій з розпорядженням центральних і місцевих органів влади та на зміну постанов ВУЦВК з 14-го лютого 1923 р. „Про обов'язкову передплату Збірника Узаконень і Розпоряджень УСРР“ (36. Уз. 1923 р., ч. 6. арт. 110) і ВУЦВК і РНК УСРР з 5 грудня 1923 р. „Про зміну постанови ВУЦВК „Про обов'язкову передплату Збірника Узаконень і Розпоряджень УСРР“ (36. Уз. 1923 р., ч. 41, арт. 543), Всеукраїнський Центральний Виконавчий Комітет і Рада Народніх Комісарів УСРР постановили:

1. Зобов'язати передплачувати числом не менш як один примірник Збірник Узаконень і Розпоряджень Робітничо-Селянського Уряду України й газету „Вісти“ Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету нижчеподані установи, підприємства й організації:

а) усі центральні державні установи й організації, округові виконавчі комітети, їхні відділи й інспектури, міські ради, районові виконавчі комітети, округові суди, народні суди, камери прокурорів, народніх слідчих і судових виконавців, нотаріяльні контори, арбітражні комісії, комісії у справах неповнолітніх, судово-земельні комісії, особливі відділи ДПУ, штаби корпусів, дивізій і окремих військових частин, у тому числі і покордонної охорони, митниці 1-го й 2-го розряду, портові управління, округові управління місцевого транспорту, почтово-телеграф-

463