ЗЗРРСУУ/1932/36-40/Про відновлення завозу промкраму на село

Матеріал з Вікіджерел

233. Про відновлення завозу промкраму на село.

Раднарком УСРР і ЦК КП(б)У постановили:

1. Відновити від 15 грудня 1932 р. завіз і продаж промкраму на селі, з винятком таких районів, де хлібозаготівлі й далі лишаються явно незадовільні, — аж доки вони досягнуть рішучого зрушення у виконанні хлібозаготівельного пляну (список районів додано).

2. Зобов'язати облвиконкоми, обкоми, РВК та РПК забезпечити в районах, де відновлюється нормальний завіз і продаж краму, — додержання товарових репресій щодо колгоспників і колгоспів, які злісно ухиляються від виконання пляну хлібозаготівель і щодо одноосібників, які не виконують контрактаційних зобов'язань.

Харків, 15 грудня 1932 року.

Голова РНК УСРР

Секретар ЦК КП(б)У

Оголошено в «Вістях ВУЦВК» з 20 грудня 1932 р. № 288.

Додаток до арт. 1 постанови РНК УСРР і ЦК КП(б)У з 15 грудня 1932 р.

Список районів, відсталих у хлібозаготівлях, до яких не довозиться промкрам, аж поки вони досягнуть рішучого зрушення у виконанні хлібозаготівельного пляну.
I. Дніпропетровська область.
II. Чернігівська область.
III. Одеська область.
IV. Харківська область.

V. Донецька область.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні відповідно до статті 8 Закону України від 1 грудня 2022 року № 2811-IX «Про авторське право і суміжні права», де зазначається, що не є об'єктами авторського права:

  • вираження народної творчості (фольклор);
  • акти органів державної влади, органів місцевого самоврядування, офіційні документи політичного, законодавчого, адміністративного і судового характеру (закони, укази, постанови, рішення, державні стандарти тощо), а також їх проекти та офіційні переклади;
  • розклади руху транспортних засобів, розклади телерадіопередач, телефонні довідники та інші аналогічні бази даних, що не відповідають критеріям оригінальності і на які поширюється право особливого роду (sui generis).