Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 48-79.pdf/175

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


19. Основні повістки засідань Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету можуть бути збільшені додатковими порядками денними тільки в разі, як надійдуть справи надзвичайної важливости й невідкладности. Матеріяли до додаткових порядків денних мають подати урядництва, установи або особи-ініціятори не пізніш, як за 12 годин перед засіданням Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

20. Чергові засідання Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету відбуваються щотижня, в особливо встановлені від Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету дні й години.

Розділ IV-й.
Порядок скликання й ведіння засідань Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

21. Надзвичайні засідання Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету відбуваються з ініціятиви Голови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету або на заяву не менш ⅓ членів Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

22. Закриті засідання Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету відбуваються з розпорядження Голови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

На закритих засіданнях є присутні. тільки особи, зазначені в арт. 7 цього Наказу.

23. Головує на засіданнях Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету Голова Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, а в разі його відсутности й до затвердження Президією порядком арт. 26 Положення про Всеукраїнський Центральний Виконавчий Комітет особа, що заступає Голову Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, Секретар Всеукра-