Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 48-79.pdf/178

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

згідно з формою, що її затвердив Секретар Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

Примітка 1. Окремі заяви й промови ораторів можна, на їхне бажання, але з дозволу Голови, заносити в протокол у стенографічному запису.
Примітка 2. Протоколи засідань можна вести в формі повних стенографічних записів усього засідання з особливої на те постанови Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, або з розпорядження Голови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

37. Стенографічні записи подається особам, що були на засіданні Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, на виправлення, не пізніш як через одну добу з дня засідання Президії.

38. Усі зауважені в протоколах і стенографічних записах неточності і поправки повідомляється Секретаріятові Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету в листовній формі не пізніш як за 6 годин із моменту коли одержать учасники засідання протокол або стенографічний запис.

39. Стенографічні записи засідань Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету допускається оголошувати тільки з дозволу Голови або Секретаря Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

40. Первописні протоколи засідань Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету підписує Голова й Секретар Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету й їх переховується разом із стенографічними записами в Секретаріятові Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.