Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 48-79.pdf/429

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка ще не вичитана

Ч. 77

Арт. 442


Комітетом, визнає за можливе віднести до бюджету АМСРР.

III. Порядок розгляду й затвердження бюджету.

9. Для розгляду кошторисів бюдже­ту АМСРР, при Народньому Коміса­ріатові Фінансів АМСРР засновується особливу Кошторисово-Бюджетову На­раду в складі Голови, настановлюваного Народнім Комісаріатом Фінансів, і представників—Народнього Коміса­ріату Фінансів, Народнього Комісарі­ату Робітничо-Селянської інспекції, Державної Планове! Комісії АМСРР, Народнього Комісаріату Праці (в спра­вах заробітньої платні) і урядництва, що його кошторис розглядається.

10. Кошториси державних прибут­ків і видатків окремих урядництв і установ АМСРР, потім того, як їх розгляне Особлива Кошторисово-Бюджетова Нарада, зводить Народній Комісаріат Фінансів АМОР у розпис, що Його подається разом із загальним зводом і з кошторисами урядництв на розгляд Ради Народніх Комісарів АМСРР, а потім він надходить на затвердження Центрального Виконав­чого Комітету АМСРР.

11. Центральний Виконавчий Комі­тет АМСРР, після затвердження бю­джету, подає його через Народній Комісаріат Фінансів УСРР до Ради На­родніх Комісарів УСРР для об'єднання із загальним бюджетом УСРР.

12. В тих випадках, коли протягом бюджетового року виникне потреба видатку, шо його не можна було пе­редбачити в бюджеті і задоволення якого не може бути відкладене до наступного бюджетового року без крайньої шкоди або коли дозволений за бюджетом кредит на будь-які ви­датки в силу нових обставин'не буде достатній, урядництвам надається пра­во прохати понадкошторисові кре­дити.

13. Видачу понадкошторисових кре­дитів так екстраординарних, цеб то, таких, які ороситься на потреби, зо­всім у кошторисах не передбачені, як і додаткових, цеб-то, таких, які про­ситься ма доповнення до відкритих

965