Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 48-79.pdf/430

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

Ч. 77

Арт. 442

уже по бюджету кредитів і не можуть бути покриті шляхом пересунення останніх, — можна провадити за рахунок резервових, чи инших спеціяльних фондів АМСРР, призначених на покриття понадкошторисових видатків, але не инакше, як у межах готівки цих фондів.

14. Вимоги на понадкошторисові кредити за рахунок УСРР з боку АМСРР можуть надходити на розв'язання Ради Народніх Комісарів УСРР тільки за відсутністю в розпорядженні АМСРР джерел, щоб задоволити потреби, на які прохається понадкошторисових кредитів.

IV. Розпорядники кредитів, право пересунення кредитів і касове виконання бюджету.

15. Головними розпорядниками кредитів по кошторисах необ'єднаних і об'єднаних урядництв та установ АМСРР є відповідні Народні Комісари АМСРР і инші урядові особи, що стоять на чолі установ із самостійними кошторисами.

16. Пересунення кредитів із параграфу в параграф того самого кошторису провадять головні розпорядники кредитів за згодою з Народнім Комісаріятом Фінансів АМСРР. Розбіжності розв'язує Рада Народніх Комісарів АМСРР.

Увага 1. Пересунення кредитів із параграфу в параграф кошторису Народнього Комісаріяту Фінансів АМСРР провадить Народній Комісаріят Фінансів АМСРР за згодою з Народнім Комісаріятом Робітничо-Селянської Інспекції АМСРР.
Увага 2. Надалі до переходу до системи твердих річних бюджетів Рада Народніх Комісарів УСРР установляє в межах, визначених Радою Народніх Комісарів СРСР квартальних бюджетових планів, квартальні бюджетові плани АМСРР, з тим, що Народній Комісаріят Фінансів УСРР повідомляє Народньому Комісаріятові Фінансів АМСРР про затвердження в цих планах сум так у прибутковій, як і

966