Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 48-79.pdf/431

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

Ч. 77

Арт. 442

видатковій частині, для відкриття відповідних кредитів.

17. Пересунення кредитів із кошторису одного об'єднаного урядництва або установи АМСРР до кошторису иншого об'єднаного або необ'єднаного урядництва або установи АМСРР провадить Рада Народніх Комісарів УСРР за згодою Ради Народніх Комісарів СРСР.

18. Пересунення кредитів із кошторису одного необ'єднаного урядництва або установи АМСРР до кошторису иншого необ'єднаного урядництва або установи АМСРР провадить Рада Народніх Комісарів АМСРР, за винятком випадків, особливо передбачених Всеукраїнським Центральним Виконавчим Комітетом підчас затвердження бюджету.

Увага. Про всі пересунення кредитів, передбачених у арт. арт. 16 і 18, Народній Комісаріят Фінансів АМСРР негайно подає до відому Народнього Комісаріяту Фінансів УСРР.

19. Кредити по остаточно затверкженому встановленим порядком бюджетові АМСРР відкриває Народній Комісаріят Фінансів АМСРР.

20. Всі каси Народнього Комісаріяту Фінансів на території АМСРР, шо за їхніми рахунками проведено відкриті кредити, зобов'язані оплачувати їх із загальної своєї готівки.

21. Рахівництво що-до прибутків і видатків АМСРР провадиться окремо від рахівництва що до прибутків і видатків, які проходять за бюджетами УСРР і Союза РСР.

22. Невикористані кредити по кошторисах АМСРР закривається після закінчення пільгового реченця.

Харків, 7 жовтня 1925 р.

Т. в. об. Голови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету

А. Буценко.

Годова Ради Народніх Комісарів УСРР

В. Чубар.

Т. в. об. Секретаря Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету,
Член Президії ВУЦВК


Мусульбас.

 

967