Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1926 рік. Відділ 1. Ч. 27-66.djvu/571

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана
На засіданнях сільської ради такі члени комісій мають право дорадчого голосу.
Увага 2. До участи в роботах комісії в справах адміністративних, впорядкування і санітарії притягається сільських виконавців.

13. Підчас обміркування на комісіях сільської ради справ що до діяльности установ, що є на території сільської ради, на засідання комісій обов'язково запрошується представників од цих установ.

14. Комісії сільської ради свойого технічного апарату не мають, а в потрібних випадках користають з апарату сільської ради.

Відділ II.
Порядок діяльности комісій сільських рад.

15. Комісії сільської ради складають плана своєї роботи на кожні 3 місяці, передбачаючи в цьому плані реченець і порядок виконання від комісій завдань в галузях роботи, віднесених до відання сільської ради.

Плани робот комісій затверджує сільська рада.

16. По скінченні кожних 3 місяців комісії мусять підвести результати виконаному ними плану робот за минулі 3 місяці. Про виконання затверджених сільською радою планів роботи комісії дають звіта перед сільською радою по упливі кожних 3 місяців і, крім того, подають до сільської ради звіти про свою діяльність на її вимогу.

17. Засідання кожної комісії сільської ради відбуваються найменш один раз на два тижні, згідно з установленим від сільської ради календарним планом. Порядок денний складає голова комісії.

Увага. Засідання комісій відбуваються не тільки в тому селі, де є сільська рада, але й у инших за-