Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1926 рік. Відділ 1. Ч. 27-66.djvu/691

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

коли їх одержать установи, що їм їх сповіщається.

6. Центральний Виконавчий Комітет АМСРР і округові виконавчі комітети ведуть точний облік часу надходження нумерів офіційних виданнів, що в них опубліковані закони й розпорядження Урядів Союзу РСР і УСРР; такий самий обов'язок покладається на урядництва АМСРР, відділи й інспектури округових виконавчих комітетів, а також на урядницькі органи що до виданнів, де опубліковані акти, передбачені в арт. 2 цієї постанови.

7. Визнати за потрібне, щоб Центральний Виконавчий Комітет АМСРР і округові виконавчі комітети передплачували за рахунок коштів, що вони мають в свойому розпорядженні, газети „Известия ЦИК СССР и ВЦИК“.

8. Якщо закони УСРР змінюється або касується законами Союзу РСР без певних вказівок у них на зміну або скасування законодавства УСРР, то Народній Комісаріят Юстиції УСРР мусить, порозумівшись з відповідними урядництвами, подати Раді Народніх Комісарів УСРР відповідний проект постанови про зміну або скасування закону УСРР.

9. Покласти на Народній Комісаріят Юстиції обов'язок оголошувати у „Вістях ВУЦВК“ найважливіші декрети й постанови законодавчих органів Союзу РСР поруч з декретами й постановами УСРР.

Харків, 27 жовтня 1926 р.

Т. в. об. Голови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету

Заст. Голови Ради Народніх Комісарів УСРР

Т. в. об. Секретаря Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету—Член Президії ВУЦВК'у

Гаврилін.

Оголошено у „Вістях ВУЦВК“ 10 листопада 1926 р., № 259.