Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1927 рік. Відділ 1. Ч. 1-35.djvu/536

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


4. Пункти „в“ і „е“ арт. 23 постанови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету й Ради Народніх Комісарів УСРР з 10 листопада 1926 року „Положення про робітничо-селянську міліцію УССР“ (Зб. Уз. УСРР 1926 р., № 71, арт. 452) зредагувати так:

„в) начальників міліції округ настановлюють президії округових виконавчих комітетів і затверджує на посаді Народній Комісаріят Внутрішніх Справ (по Головному Управлінню Міліції й Розшуку)“;

„е) начальників районової міліції настановлює начальник міліції округи і затверджують президії районових виконавчих комітетів. Звільняють начальників районової міліції президії районових виконавчих комітетів, погодивши з начальником округової міліції Начальників міських районів міліції настановлює начальник міліції округи на подання начальника міліції міста“.

Увага. У містах, де є самостійні міські управління міліції, що не входять до складу округової міліції, начальників міських районів міліції настановлює і одстановлює начальник міського управління міліції.

5. На додаток до цієї постанови народні комісаріяти і центральні установи УСРР мають подати встановленим порядком на затвердження законодавчим органам проєкти змін і доповнень чинних узаконень, відповідно до цієї постанови.

6. Народній Комісаріят Юстиції УСРР має подати встановленим порядком на затвердження законодавчим органам перелік узаконенням УСРР, касованим і змінюваним у звязку з затвердженням цієї постанови.

7. Запропонувати Центральному Виконавчому Комітетові й Раді Народніх Комісарів АМСРР поробити