Сторінка:Збірник узаконень та роспоряджень робітниче-селянського уряду України за 1923 рік. Відділ 1. Ч. 1-19.djvu/569

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


14. Цибулівський район з центром в селі Цибуліві, з волостей: Красносільської і Цибулівської.

б) Бердянська округа (повіт) з окружним (повітовим) центром в м. Бердянську в складі таких існуючих нині повітів: Бердянського і частини В.-Токмацького і частини Гуляйпільського повіту в складі таких районів (волостей):

1. Берестовацький район з центром в селі Берестоватці з волостей: Попівської, Берестовацької і Білоцерківської.

2. Ново-Павлівський район з центром в с. Ново-Павловці з волостей: Андріївської, Елісеївської, Успенівської, Софіївської, Ново-Троїцької, Андрівської, Троянської, Дмитріївської, Ново-Павлівської і Долинської.

3. Ногайський район з центром в м. Нагойську з волостей: Зеленської, Юр'ївської, Романівської, Ново-Олексіївської-Преславської, Банівської, Інзівської.

4. Пологський район з центром в с. Пологах з волостей: Полозької, Воскресенської, Федорівської і Семенівської.

5. Ново-Спасівський районі з центром в с. Ново-Спасівському з волостей: Ново-Спасівської, Петрівської 2-ої, Троїцької, Миколаївської, Ольгинської і Н. Васильївської.

6. Петропавлівський район з центром в с. Петропавловці з волостей: Ново-Григор'ївської, Петропавлівської, Ново-Михайлівської, Вербської і Басанівської.

7. Царекостянтиновський в селі Царекостянтинівськму район, в волостей: Комсько-Роздорської, Цареконстянтинівської, Гайчульської і Благовіщенської.

8. Цареводарівський район з центром в с. Цареводарівці з волостей: Петрівської 1-ї, Орловської, 'Красношавкайської, Воскресенської і Цареводарівської.

9. Чернигівський район, з центром в с. Черниговці з волостей: Чернигівської, Богданівської і Салтичинської.

в) Катеринославська округа (повіт) з окружним (повітовим) центром в м. Катеринославі в складі таких існуючих нині повітів: частини Катеринославського, В.-Дніпровського, і Ново-Московського в складі таких районів (волостей):