Сторінка:Збірник узаконень та роспоряджень робітниче-селянського уряду України за 1923 рік. Відділ 1. Ч. 1-19.djvu/570

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


1. Верхнє-Дніпровський район з центром в м. Верхнє-Дніпровську з волостей: Бородаївської, Пушкарівськой, Миколаївської, Вільно-Хуторської, Ново-Григоріївської і Богодарівської.

2. Діївський район з центром с. Діївці з волостей: Діївської, Краснопільської і Карноухівської.

3. Криничевацький район з центром в с. Криницці з волостей: Семенівської, Криничевацької, Сурсько-Михайлівської, Карнаухово-Хутірської.

4. Камянський район з ценром в м. Кам'янському з волостей: Романківської і Кам'яньської.

5. Лисавето-Камянский район з центром в с. Кам'янці з волостей: Камінської і Лисаветівської.

6. Лоцмано-Камянський район з центром в с. Лоцманській-Кам'янці з волостей: Сурсько-Литовської, Лоцмано-Камянської, Ямбурзької, і Волоської.

7. Мануїлівський район з центром в с. Мануйлівці з волостей: Ново-Селівської, Любимівської, Одинківської, Мануїлівської і Підгороднянської.

8. Ново-Московський район з центром в м. Ново-Московську з волостей: Миколаївської, Губиниської, Вовнянської, Ново-Московської і Спаської.

9. Петриківский район з центром в с. Петриківці з волостей: Паньківської, Шульгівської й Петриківської.

10. Прядивський район з центром в с. Прядивці з волостей: Могилівської, Новопідкряжнинської, Прядивської й Преображенської.

11. Солонянський район з центром в с. Солоному з волостей: Солонянської, Микольської, Ново-Покровської й Широчанської.

12. Чаплинський район з центром в с. Чаплинці з волостей: Магдалинської, Чаплинської, Почино-Софіївської й Очеретоватівської.

г) Запорізька округа (повіт) з окружним (повітовим) центром в м. Запоріжжі, в складі таких існуючих нині повітів: Запорізького і частин Катеринославського, Гуляй-Пільського, Мелітопільського і В.-Токмацького в складі таких районів (волостей):

1. Балківський район з центром в с. Бальці з волостей: Дніпровської і Балківської.