Сторінка:Збірник узаконень та роспоряджень робітниче-селянського уряду України за 1923 рік. Відділ 1. Ч. 1-19.djvu/571

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана


2. Вознесенський район з центром в с. Вознесенці з волостей: Григор'ївської, Натальївської, Вознесенської і Балабіно-Петрівської.

3. Гуляй-Пільський район з центром в с. Гуляй-Полі з волостей: Гуляй-Пільської, Туркенівської, Приютинської і Ново-Златопільскої.

4. Васильївский район з центром в Васільївці з волостей: Васильївської, Янчекрацької, Царицено-Кутської і Весилянської.

5. Жеребецький район з центром в с. Жеробці з волостей Комишеватської, Жеребецької  Юрківської.

6. Камяньский район з центром в с. Камянці з волостей: В.-Знамянської, Камяньскої і Водянської.

7. Мих.-Лукашівський район з центром в с. М.-Лукашівці з волостей: Андріївської, Ново-Гупалівської, Михайло-Лукашівської, Свистуново-Петрівської.

8. Ново-Миколаївский район з центром в с. Н. Миколаївці з волостей: Ново-Миколаївської, Катеринівської, Заливянської, Різдвянської.

9. Оріхівський район з центром в м. Оріхові з волостей: Оріхівської, Мало-Токмацької, Копанської, Білогор'ївської і Преображенської.

10. Покрівський район з центром в Покровці, з волостей: Ново-Успенської, Покровської і В. Михайлівської.

11. Томаківський район з центром в с. Томаківці, з волостей: Настасіївської, Чумаківської, Томаківської, і Више-Тарасівської.

12. Хортицкий район з центром в с. Хортиці з волостей: Михайлівської і с. Лукашевки, Хортицької, Віленської, Августинівської і Миколайпільської.

д) Криворізька округа (повіт) з окружним (повітовим) центром в м. Кривий-Ріг в складі таких, існуючих нині, повітів: Криворізького, Никопольського (частини), В.-Дніпровського (частини), в складі таких районів (волостей):

1. Адамівський район з центром в Адамівці з волостей: Алферівської, Адамівської, Олександрівської й Гуляй-Пільської.