Сторінка:Збірник узаконень та розпоряджень робітничо-селянського уряду України за 1925 рік. Відділ 1. Ч. 48-79.pdf/182

Матеріал з Вікіджерел
Ця сторінка вичитана

й Секретар Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, розсилає Секретаріят Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету відповідним урядництвам і центральним установам, а також повідомляється телеграфом відповідним виконавчим комітетам і иншим органам місцевої влади, що на них безпосереднє покладається їх виконання.

Разом з тим, оскільки ці декрети й постанови належить оголошувати  їх направляється, згідно з арт. 49 цього Наказу, до Народнього Комісаріяту Юстиції для оголошення в загальному порядкові.

53. Заінтересовані урядництва й установи повідомляється про вжиті від Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету вирішення, шляхом розіслання їм виписів із відповідних протоколів засідань Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

54. Нагляд за виконанням постанов Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету покладається на Секретаря Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.

55. Представники преси одержують відомості про вирішення, ухвалені на засіданнях Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, через Організаційний Відділ Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету, а також шляхом особистої присутности представників офіційної преси на засіданнях з особливого що разу дозволу Голови Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету або особи, що його заступає, з тим що надрукування інформаційних нотаток про засідання Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету допускається не инакше, як по одержанні на тексті нотатки дозвільної візи Завідувача Організаційного Відділу Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету.